Senior + junior designer gezocht

Het gaat goed bij Studio Kluif!
Daarom zijn wij per direct op zoek naar 2 nieuwe collega’s:

Senior Designer m/v
Junior Designer m/v

Studio Kluif
Geen standaard naam, geen standaard ontwerpbureau. Stoer, no-nonsens, vastberaden, met een vleugje humor. Typisch Kluif. Bij Kluif werken geen project- of accountmanagers, maar heb je veelal direct contact met de klant. Studio Kluif staat voor; Hema, Fatboy, Intratuin, Bruna, Blokker, Zeeman, On That Ass, SiSi, De Efteling en tal van andere grote en minder grote merken.

Als designer bij Studio Kluif ben je een alleskunner, van het ontwerpen van een corporate identity tot het maken van een totaalconcept en van het ontwerpen van een website tot het uitwerken van verpakkingen. Geen dag is hetzelfde.

Senior Designer
Jij hebt een portfolio dat overloopt van gaaf werk, je hebt ruime bureau-ervaring en bent in staat om, uiteraard samen met de creative director, complete projecten te draaien. Uiteraard kun je een briefing aannemen van een klant en deze omzetten naar een concept dat staat als een huis. Overigens ben je daadkrachtig genoeg om deze concepten aan de klant te presenteren en toe te lichten. Je bent een teamplayer en vindt het belangrijk om je ervaring te delen met je collega’s. Samen met het hele team ben je in staat om prijswinnende ontwerpen te maken. Uiteraard heb je een gedegen kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Junior Designer
Ook jij hebt een goed portfolio en bent niet onbekend in de designwereld. Je loopt al een paar jaar mee in de creatieve sector en hebt hier ook aantoonbare ervaring in. Ook jij bent in staat om een totaalpakket te leveren, van concept en design tot en met het in dtp uitwerken. Uiteraard ben je een teamplayer en bent zeer leergierig. Het is een pré als je ervaring hebt in verpakkingen en online media en je hebt een gedegen kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

We bieden je een uitdagende baan (40 uur), waar geen dag hetzelfde zal zijn in een geweldig internationaal, jong en creatief team in een van de betere bureaus van Nederland. Zeer gevariëerde opdrachten en een marktconform salaris.

Je kunt je sollicitatie met cv en portfolio sturen naar info@studiokluif.nl. Daarna volgt een selectieprocedure en nodigen we de geschikte kandidaten uit voor een gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.